Dissabte, 27 d'abril de 2024
Música

Mark Boske debuta amb «Acariciando mis cicatrices», el seu primer treball discogràfic

El jove músic trempolí actuarà dissabte al pub H2O de Tremp a les 23:30h després de participar en diversos concursos d’autor

Pallars Digital Tremp | 19 de gener de 2024 a les 11:30
Mark Boske durant un concert | Cedida
El músic trempolí Mark Boske protagonitzarà aquest dissabte el seu debut oficial presentant Acariciando mis cicatrices, el seu primer treball discogràfic. Després d'estrenar el seu projecte en solitari el maig de 2023 i de participar en diversos concursos d'autor, Boske té una mitjana de 1.600 oeints mensuals en plataformes com Spotify.


De moment, Lárgate és el tema preferit pel públic, i compta amb més de 6.500 reproduccions. Abans del concert, el passat dia 12, el jove músic ja va treure a llum el seu nou single, Papallones, una cançó que convida a abraçar l’esperança i que parla del procés de transició entre el dol i la felicitat.
 
El concert d'estrena, que tindrà lloc al pub H2O de Tremp a les 23:30h, s'ha estat preparant amb molt carinyo perquè sigui una nit especial. Mark Boske ha aconseguit reunir la seva pròpia banda per poder oferir un directe elèctric, emocionant i fidel a la seva música, caracteritzada pel rock y el pop en castellà i català.

També hi assistirà al concert com a convidada especial Laura Llana, veu de Canciones de Nadie, amb qui tenen junts la cançó La carretera. Fer el concert a la capital del Pallars Jussà no és ni molt menys una casualitat. I és que Boske marxarà un temps a Mallorca per fer les pràctiques de la universitat, i no volia marxar sense deixar una primera presa de contacte amb el seu públic més proper, i així també poder analitzar quin és o serà la resposta de la gent.
 
El concert consistirà en la presentació del nou disc, però també s’estrenaran les cançons inèdites que aniran sortint al llarg de l’any. Aquestes es combinaran amb versions de grups com Extremoduro, Melendi i Fito, entre d’altres. El concert serà a taquilla (2 euros) amb aforament limitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació