Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí

Les últimes nevades permeten ampliar les pistes obertes a Espot i Port Ainé i obrir les d’alpí a Tavascan

L’estació amb més neu és Espot Esquí, amb fins a 70 centímetres de gruix, que permetran obrir el 70% del domini

Pallars Digital Pallars | 12 de gener de 2024 a les 09:20
Tavascan inaugura oficialment la temporada aquest divendres | Tavascan
Les últimes nevades i les baixes temperatures permetran ampliar la quantitat de pistes obertes a les estacions d'Espot Port Ainé, i també obrir les d'esquí alpí de Tavascan. Segons informa Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), pel cap de setmana es preveuen temperatures fredes i sol, condicions "ideals" per a la pràctica dels esports d'hivern.

L’estació amb més neu és Espot Esquí, amb entre 35 i 70 centímetres de gruix. Podrà obrir el 70% del domini i el 100% dels desnivells esquiables amb neu pols. També estaran operatius els circuits d'skimo i de raquetes oberts i el parc lúdic d'Espot amb pista de trineus, jardí de neu i pista de tubbing.
 
A Port Ainé el gruix és d’entre 35 i 65 centímetres, i es preveu que durant el cap de setmana estigui obert més del 50% del domini i el 100% del desnivell esquiables. Aquest dissabte, s'obrirà l'Snowpark, que compta amb nous mòduls i una nova construcció per encabir tots els nivells. A l'estació pallaresa els usuaris també podran gaudir de diversos itineraris d'esquí de muntanya i de raquetes operatius gràcies a les recents nevades, així com del Parc Lúdic i d'Aventura als arbres per tota la família.
 

Tavascan estrena l'alpí

Mentrestant, aquest divendres l'estació de Tavascan obrirà completament totes les seves instal·lacions i inaugurarà oficialment la nova temporada de neu. Si el passat dilluns es van posar a disposició dels esquiadors 5,4 quilòmetres de circuits d’esquí nòrdic, ara també ho faran les pistes d’esquí alpí, sumant 5 quilòmetres més de domini esquiable.
 
Després d’un desembre amb pràcticament sense neu, les precipitacions de la setmana passada i les d’aquesta han afavorit que l’estació ja tingui entre 20 i 50 centímetres de neu segons la cota, la qual cosa propicia una pràctica esportiva i recreativa amb les millors condicions.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació