Dissabte, 20 d'abril de 2024
solidaritat

Nova recollida solidaria de joguines pels infants més desafavorits del Pallars Jussà

Entre els objectius de la campanya “Els seus drets en joc” hi ha el de promoure la solidaritat entre els infants i el d’evitar actituds com la compra compulsiva

Pallars Digital Tremp | 2 de gener de 2024 a les 10:17
Imatge de les joguines recollides durant la campanya | CCPJ
La Creu Roja del Pallars Jussà, amb la col·laboració de l’Oficina Comarcal de Consum, han portat a terme aquests dies la campanya solidària Els seus drets en joc de recollida de joguines, que cada any permet fer arribar la il·lusió a les nenes i els nens de famílies desafavorides de la comarca. Entre els objectius de la campanya hi ha el de promoure la solidaritat entre els infants i alhora promoure el consum responsable i evitar actituds com la compra compulsiva.

Aquesta campanya compta amb la col·laboració de diversos centres escolars de primària de la comarca, que durant el mes de desembre han rebut les donacions de joguines de nens i nenes. On més intensament s’ha viscut la campanya ha estat al Col·legi Maria Immaculada de Tremp, on s’han recollit gairebé el 85% de les joguines, mentre que la resta provenen de l'Escola Raiers de la Pobla de Segur i de l’Escola de la Vall Fosca, a la Torre de Capdella.

Per complir amb el caràcter educatiu i solidari que busca la campanya, totes les joguines recollides compleixen dos requisits fonamentals: no ser sexistes ni bèl·liques i que siguin noves. D’aquesta forma, aquest serà realment un acte solidari donat que, tal com diu la mateixa campanya, tots els nens tenen dret a una joguina nova perquè no hi ha una infància de primera categoria i una de segona. 

La Creu Roja farà arribar els propers dies les joguines recollides a un centenar de nens i nenes d’una quarantena de famílies desafavorides de la comarca de forma que cap infant es quedi sense una joguina nova aquestes festes.


Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació