Dissabte, 27 d'abril de 2024
pressupostos

La Torre de Capdella aprova un pressupost de 3,4 milions d'euros per al 2024

Els comptes són un 12,3% superiors als del 2023 gràcies a l’augment de subvencions associades a obres

Pallars Digital Vall Fosca | 27 de desembre de 2023 a les 09:30
Imatge de la Torre de Capella, amb l'ajuntament a la dreta | Ajuntament de la Torre de Capdella
L'Ajuntament de la Torre de Capdella va aprovar el passat 21 de desembre un pressupost de 3.394.314,50 euros per al 2024. Els comptes van obtenir llum verda gràcies als quatre vots d'Esquerra Republicana -a l'equip de govern- i també al del regidor de Compromís per la Vall Fosca. Mentrestant, l'edil de Junts es va abstenir i la de Som Vall Fosca hi va votar en contra.


Els comptes per l'any vinent són un 12,3% superiors als del 2023, degut principalment a l’augment de subvencions associades a obres. Del total del pressupost, poc més d’un milió d’euros pertany al capítol d’inversions, on s’inclouen actuacions com un nou dipòsit d’aigua i captacions al nucli d’Aguiró, l’adequació d’infraestructures viàries a Pobellà i Mont-ros, la reforma de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil o la instal·lació de depuradores en nuclis del municipi, entre altres.
 
El pressupost també inclou una part important d'1.184.718,94 euros que correspon a despeses de béns i serveis, és a dir, per exemple, de manteniment d’edificis, neteja i manteniment de camins, reparació de vehicles, de mobiliari urbà, combustible, etc.

L’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, ha destacat la importància de les subvencions per poder dur a terme actuacions, que d’una altra manera, amb els pressupostos municipals seria molt difícil assumir.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació