Dissabte, 27 d'abril de 2024
troballa

L'ADN confirma que el cos trobat al barranc de la Vall d'Àssua és el de Josep Català

L'última batuda per intentar trobar el veí de Sort desaparegut fa més d'un any s'havia fet el cap de setmana llarg de l'1 de maig

Pallars Digital Sort | 23 de desembre de 2023 a les 09:56
Català havia desaparegut l'octubre de 2022 | Ajuntament de Sort
Les proves d'ADN fetes al cos trobat diumenge passat en un barranc de la Vall d'Àssua, al Pallars Sobirà, han confirmat que les restes pertanyen al veí de Sort Josep Català, desaparegut a finals d'octubre del 2022.

 
El cadàver -en avançat estat de descomposició- era dins d'un vehicle tot terreny estimbat al barranc i va ser localitzat per un home que passejava per la zona, un indret d'accés difícil entre la carretera LV-5223 i el camí de les Bordes de Llessui.
 
Després de localitzar el cos, i mentre es feien les tasques per identificar-lo, diverses fonts indicaven que podia ser el de Català. Serveis d'emergències, familiars i amics havien fet nombroses batudes en els darrers mesos per intentar localitzar-lo, l'última durant el cap de setmana llarg de l'1 de maig del 2023.
 
La cerimònia de comiat de Josep Català tindrà lloc a Ainet de Cardós aquest diumenge 24 de desembre a les 12h del migdia.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació