Dissabte, 27 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Port Ainé presenta una setmana plena d’activitats per gaudir del Festival de Nadal

Les activitats tindran lloc del 24 al 31 de desembre a l'estació pallaresa, mentre que els Reis d'Orient arriben també a Espot i Port Ainé

Redacció Pallars | 21 de desembre de 2023 a les 20:25
Viu el Nadal a Port Ainé | FGC
Port Ainé es converteix en el lloc perfecte per gaudir plenament de les festes amb Festival de Nadal, amb una àmplia proposta d'activitats per gaudir de la il·lusió i la màgia nadalenca en família. Les activitats tindran lloc del 24 al 31 de desembre. Les persones visitants de l'estació podran fer tota mena d'activitats destinades a famílies, infants i adults.

El tret de partida al festival tindrà lloc amb la tradició estrella, fer cagar la tronca de Nadal el dia 24 a les 12h a la terrassa. Continuant amb l'esperit festiu, el dia 26 a les 12h hi haurà una sessió de pinta cares per als més petits de la casa. El dia 27 vine a fer un vermut musical amb DJ Berni a la terrassa de la cafeteria de Clots 2100 a partir de les 12h. A la tarda, aventura't en una sortida al capvespre al Pic de l'Orri amb la màquina trepitjaneu*.

L'endemà, a les 13h, meravelleu-vos amb l'actuació màgica del talentós mag Òscar de la Torre, una experiència màgica per a tota la família. Divendres 29, es participa en el divertit concurs de trineus en família al parc lúdic a les 12h. El dia 30, gaudeix d'un vermut musical amb DJ "Paperet de L" a la Terrassa Clots a cota 2100. I al vespre immersa't en la màgia de la nit amb la nostra sortida nocturna guiada Starlight*.

Finalment, acomiada l'any 2023 amb una nova sortida al capvespre al Pic de l'Orri en màquina trepitjaneu*.

*Per dur a terme aquestes activitats és necessari realitzar una inscripció prèvia a través dels formularis que trobaràs dins cada activitat al calendari d'esdeveniments
 

Els Reis d'Orient arriben a Espot i Port Ainé!

I un cop celebrat el Festival de Nadal, a les estacions d'Espot Esquí i Port Ainé comencem l'any amb energia i seguim celebrant la màgia de les festes amb l'Arribada dels Reis Mags d'Orient.

El dia 4 de gener, tindrem a ses Majestats esquiant per l'estació i pel parc lúdic de Port Ainé, busca'ls i fes-te una foto amb ells! Al vespre farem una xocolatada popular a la terrassa de l'hotel Port Ainé 2000*** i ses Majestats seran rebudes amb una baixada de torxes.
 

El Reis d’Orient a l’estació de Port Ainé, en imatge d'arxiu. Foto: Skipallars


El dia 5 de gener, a Espot Esquí, a les 12h farem un tast de vins i formatges a la terrassa de la cafeteria, a la tarda farem una bona xocolatada tot preparant la baixada de torxes amb la que rebrem els reis a la cota baixa de l'estació i els acompanyarem fins al poble d'Espot on repartiran regals per tots els infants.

Veniu a viure la màgia en família a les estacions del Pallars!

 Consulta el calendari d'esdeveniments amb tots els detalls sobre les activitats programades: Esdeveniments Port Ainé | Esdeveniments Espot Esquí

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació