Dimecres, 1 de maig de 2024
Loteria de Nadal

Comprova aquí els números premiats de la Loteria de Nadal 2023

Consulta quins són els dècims agraciats amb el comprovador oficial de premis de la loteria nadalenca

Pallars Digital Pallars | 22 de desembre de 2023 a les 09:00
Comprovador de la Loteria de Nadal | Núria Garrido
El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 se celebra aquest divendres 22 de desembre. Es tracta d'un esdeveniment que cada any genera una gran expectació entre la ciutadania pallaresa i que pot canviar vides de la nit al dia. Una de les administracions que més ven a Espanya és pallaresa, La Bruixa d'Or de Sort, que enguany fins i tot ha incrementat vendes.


Un cop s'ha realitzat el sorteig, però, tothom es pregunta el mateix: "He guanyat algun premi?". Doncs bé, com de costum, des de Pallars Digital, posem a disposició dels nostres lectors una eina de comprovació de premis de la Loteria de Nadal que permet saber si els dècims han estat agraciats o no durant el sorteig, i quina quantitat de diners podrien correspondre.

El trobareu sota aquestes línies i el seu funcionament és molt senzill: només cal introduir el número del dècim, la quantitat de diners en joc i fer clic a "Comprovar" per obtenir els resultats immediatament. Has tingut sort?


Aquesta informació subministrada per SELAE és provisional i podria estar subjecta a errors. Per a l'assignació de premis només serà vàlid el contingut del sistema informàtic central de SELAE.

Nota: Pallars Digital no es fa responsable de qualsevol error que pugui existir en aquesta publicació. La llista oficial de números premiats és la que proporciona Loteries i Apostes de l'Estat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació