Diumenge, 28 d'abril de 2024

Nadal 2023 a la Pobla de Segur: agenda d'activitats i horaris

Recull de les activitats que s'han programat al municipi poblatà durant les festes nadalenques

Pallars Digital La Pobla de Segur | 21 de desembre de 2023 a les 11:35
El Nadal a la Pobla ve carregats d'activitats per a petits i grans | Frederic Esteve
L'Ajuntament de la Pobla de Segur  ha preparat, un any més, una agenda que recull totes les propostes per aquest Nadal organitzades pel propi ajuntament i per les entitats del municipi. A l'enllaç de sota podràs accedir a l'agenda completa, però més avall et resumim les activitats més destacades.

 Consulta tots els actes del Nadal 2023 a la Pobla de Segur

Després d'una nova edició de la Fira de Nadal i del FiraSki, durant el pont de la Puríssima, les activitats nadalenques continuaran aquest mateix cap de setmana. Així, el dissabte 24, els més xics fer cagar la tronca al gimnàs de l'Escola Els Raiers.


Mentrestant, el dia 26 l'Església Verge de Ribera acollirà el Concert de Sant Esteve, mentre que del 27 al 29, tindrà lloc el Parc de Nadal infantil al Pavelló d'Esports. Tot plegat, juntament amb altres activitats culturals relacionades amb la literatura i el cinema.

Mentrestant, el poble també es preparà per a l'arribada dels Reis d'Orient. El dia 30 estarà marcat per la presència del Patge Reial, que recollirà les cartes dels nens i nenes al gimnàs de l'Escola Els Raiers. I la nit del 5 de gener, la Cavalcada començarà a les 18h de la tarda des de l'Avinguda Estació.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació