Dissabte, 27 d'abril de 2024
Salut

Transports Sanitaris de Catalunya dona una ambulància a l’Institut de Tremp per als alumnes del cicle d’Emergències

La incorporació del vehicle augmenta significativament les oportunitats de formació de l’alumnat

Pallars Digital Tremp | 19 de desembre de 2023 a les 11:30
Els alumnes del cicle formatiu amb la nova ambulància | TSC
L’Institut de Tremp ha incorporat una ambulància per la formació de l’alumnat del cicle formatiu d’Emergències Sanitàries gràcies a l’aportació de l’empresa Transports Sanitaris de Catalunya (TSC). Per a la recepció de la unitat s’han desplaçat al centre el trempolí Dani Malet, director regional de TSC a Catalunya; Francesc Farrús, responsable de Zona de TSC; i Miquel Bringueret, coordinador de Formació Professional dels Serveis Territorials d’Educació a l’Alt Pirineu i Aran.

Aquest nou vehicle contribueix a la millora de les instal·lacions i recursos que ja té el centre. L’alumnat d’Emergències Sanitàries ja disposa d’una aula taller que simula una ambulància assistencial bàsica, equipada amb el material necessari per efectuar les pràctiques de trasllat, mobilització i immobilització, cures i suport vital bàsic.
 
La incorporació d’aquesta ambulància, doncs, augmenta significativament les oportunitats de formació de l’alumnat, ja que es tracta d’un recurs real i de característiques superiors, ja que és una unitat de suport vital avançat.cL’alumnat i tutora del cicle formatiu d’Emergències Sanitàries han rebut amb "molta il·lusió" l’ambulància i han manifestat que serà "molt profitós" poder-hi fer les pràctiques.

Durant l'entrega, Malet ha afirmat que "gràcies a l’evolució del sector del transport sanitari, sobretot fora de les zones industrialitzades, persones en edat laboral estan reconsiderant el seu futur professional i apostant per la formació TES per obtenir els coneixements suficients per exercir aquesta professió amb estabilitat i d’un reconegut prestigi laboral". Des de TSC, a banda de la de Tremp, s'ha fet entrega d'ambulàncies en altres centres educatius de Catalunya, com Navàs, Vic o Manresa.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació