Dissabte, 27 d'abril de 2024

Nadal 2023 a Sort: agenda d'activitats i horaris

Recull de les activitats que s'han programat a la capital del Pallars Sobirà durant les festes nadalenques

Pallars Digital Sort | 18 de desembre de 2023 a les 11:30
El pessebre de l'eslgésia de Sant Feliu es podrà visitar fins al 2 de febrer | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort ha preparat, un any més, una agenda que recull totes les propostes per aquest Nadal organitzades pel propi ajuntament i per les entitats del municipi. A l'enllaç de sota podràs accedir a l'agenda completa, però més avall et resumim les activitats més destacades.

 Consulta tots els actes del Nadal 2023 a Sort

Fins al 2 de febrer, a l'església de Sant Feliu de Sort es podrà visitar el pessebre des de les 11 fins a les 20:30h del vespre. Durant aquest desembre, la capital del Pallars Sobirà també oferirà altres activitats, com ara la representació de l'obra Els Pastorets per part dels alumnes de 6è de primària, el 20 de desembre.


També hi haurà tallers per a infants al Poliesportiu Els Til·lers, sessions de teatre o la projecció del documental del mes Nosaltres l'endemà. Mentrestant, del 27 al 30 de desembre, a la Fira d'hivern, a la plaça Major, es podran adquirir productes artesans i de Nadal, i també fer un tast calent.
 
La resta del mes estarà protagonitzat pel Cabaret d'Arts Escèniques ProPalestina, la tarda musical amb la Coral Els Binlonguins, així com per la Gran Festa de Cap d'Any, el dia 31, al Poliesportiu Els Til·lers. Finalment, el 5 de gener, Sort viurà la Cavalcada dels Reis d'Orient pel terraplè i que farà parada a la plaça Major.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació