Dissabte, 27 d'abril de 2024
política

Josep Quero i Meritxell Cases, nou president i secretària general d'ERC al Pallars Sobirà

La militància ha avalat per unanimitat l'única llista presentada durant el congrés comarcal celebrat a Sort

Pallars Digital Sort | 15 de desembre de 2023 a les 10:30
Membres de la nova executiva comarcal del Pallars Sobirà i assistents al congrés | ERC Alt Pirineu
La militància d’Esquerra Republicana (ERC) del Pallars Sobirà ha celebrat aquest passat dimecres a Sort el seu congrés comarcal per a renovar l’executiva que liderarà la comarcal durant els propers quatre anys. S’ha presentat una llista única, que ha estat escollida per unanimitat de tots els assistents. 

Encapçalada per Josep Quero a la presidència i Meritxell Cases a la secretaria general, la candidatura està formada per set persones. Així, Ramon Gallego ocuparà la secretaria de Finances; Pere Jordi Sabaté, la secretaria d’Imatge i Comunicació; Josep Ramon Fondevilla la secretaria de Política Municipal; Montserrat Fernández, la secretaria de Feminismes; i Manel Marqués, la secretaria de Polítiques de Muntanya. 
 
Un cop nomenat nou president de l’executiva comarcal, Quero ha agraït la feina feta per l’executiva sortint i ha explicat que "treballarem plegats pel benestar de tota la gent del Pirineu, perquè cal trobar un equilibri". "Vivim -afirma- en una zona on som menys de l’1% de la població i estem en un territori del 20%".

Mentrestant, la presidenta sortint, Maleni Barbero, ha afegit que "aquests quatre anys hem aconseguit que el Sobirà es tenyís de color groc i treballarem perquè així continuï, consolidant les actuals llistes municipals i començant a treballar per les pròximes eleccions". Per altra banda, durant el congrés la militància també ha escollit per unanimitat a Manel Marqués com a representant de la comarca al Consell Nacional d’Esquerra Republicana.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació