Diumenge, 28 d'abril de 2024

Tremp recupera la Fira de Nadal el 22 de desembre

L'objectiu d'aquesta mostra és recuperar la tradició del mercat de Sant Tomàs, que va tenir lloc a la ciutat fins al 1964

Pallars Digital Tremp | 14 de desembre de 2023 a les 12:00
Les fires han tingut històricament un pes important a Tremp | Arxiu
El proper divendres 22 de desembre tindrà lloc la primera Fira de Nadal de Tremp, un petit mercat popular amb parades dels comerços, productes agroalimentaris i artesania del municipi, i que s'allargarà durant tota la jornada.

 
Les parades se situaran a la zona de la plaça de la Creu, i s'hi podrà comprar productes de proximitat i de regal. A més, al llarg del dia es realitzaran activitats per al públic més jove, com ara tallers i conta-contes, i també se servirà caldo calent per a tothom.
 
 
L'objectiu d'aquesta fira és recuperar la tradició del mercat de Sant Tomàs, que va celebrar-se a la capital del Pallars Jussà fins al 1964. Amb aquest rerefons, l'ajuntament vol engegar una proposta anual on la ciutadania, local i visitant, pugui trobar una mostra de l'oferta comercial del municipi de Tremp.

A més, i d'aquesta manera, es vol atraure passejants al centre històric i la zona comercial de la ciutat de Tremp i que aquests acabin de fer les seves compres nadalenques al comerç local.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació