Dissabte, 27 d'abril de 2024
feina

El dispositiu d’inserció de l’Ajuntament de Tremp tanca el curs amb la participació de 180 persones

Les accions s'han centrat en àmbits com les cures de les persones i els coneixements d'electricitat per abordar la implementació de plaques solars, entre d'altres

Pallars Digital Tremp | 14 de desembre de 2023 a les 09:00
Imatge de l'entrega de diplomes als participants | Ajuntament de Tremp
El dispositiu d'inserció laboral de l'Ajuntament de Tremp ha programat 11 accions formatives al llarg de l'any 2023, en les que han participat 180 persones de perfils molt diversos i d'edats compreses entre els 16 i els 65 anys. Les accions s'han centrat en àmbits com les cures de les persones i els coneixements d'electricitat per abordar la implementació de plaques solars, entre d'altres. 

 
A banda dels continguts específics de les diferents formacions, durant l'acompanyament a la inserció laboral s'han treballat també aspectes formals de suport a la recerca i estratègies per afrontar processos de selecció.
 
En l'acte de lliurament de diplomes hi ha participat Carlos Trinidad, regidor de Benestar i Salut de l'Ajuntament de Tremp; Joaquim Majoral, regidor de Manteniment i via pública; i la regidora de Comunicació i Tecnologia, Alba Moré. Tots ells han destacat la importància de la formació contínua i de reciclatge per adaptar-se als canvis del mercat laboral.

En aquest sentit, han defensat el paper del dispositiu d'inserció com una eina útil de suport a la recerca d'ocupació, una etapa que pot repetir-se en diversos moments al llarg de la vida i per la que cal comptar amb recursos específics. Per al 2024, el dispositiu d'inserció de l'Ajuntament de Tremp programarà noves accions formatives que podran consultar-se aviat a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Tremp.
 
L'objectiu és donar suport i reciclar els diferents perfils laborals treballant d'acord amb les necessitats del territori i les empreses locals, així, les formacions especialitzades volen donar resposta a àmbits estratègics pel desenvolupament de la comarca.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació