Dissabte, 27 d'abril de 2024
carreteres

Tremp vol millorar la seguretat viària i la visibilitat a l’encreuament de l'Esclat

L’ajuntament ha proposat al Servei Català de Trànsit pintar una semirotonda i també construirà un tram de vorera per accedir-hi a peu

Pallars Digital Tremp | 13 de desembre de 2023 a les 10:30
Imatge de l'encreuament amb la C-13, a l'entrada nord de la ciutat | TGE
L'Ajuntament de Tremp s'ha proposat millorar la seguretat viària per a vehicles i vianants a l'accés nord de la ciutat, a l'encreuament de la carretera C-13 amb l'entrada del supermercat Esclat. En paraules de l'alcaldessa, Sílvia Romero, existeixen una sèrie de "dificultats" tant a l'entrada com la sortida de la C-13; una zona, apunta, "amb molt trànsit", i que podria comportar certs problemes.

 
Per aquest motiu, el consistori ha demanat al Servei Català de Trànsit pintar una semirotonda a la zona per facilitar als vehicles la incorporació a la via de manera segura. Així ho va explicar l'alcaldessa en el transcurs del darrer ple municipal.
 
A preguntes de l'oposició, l'alcaldessa va detallar que al mes de juliol van fer la proposta al Servei Català de Trànsit. Malauradament, exposava Romero durant el ple, encara no han rebut resposta i en les darreres setmanes han reiterat la petició.

D'altra banda, l'ajuntament també té previst construir un tram de vorera per tal que els vianants pugin a peu i sense riscos al supermercat. En aquest sentit, Sílvia Romero ha lamentat que no s'hagués desenvolupat un pla urbanístic previ a la instal·lació del nou Esclat. "L'ajuntament no ho va demanar i tota la zona està en usos urbanístics provisionals; per això no hi ha voreres", explicava Romero. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació