Diumenge, 28 d'abril de 2024
música

En marxa el «Jazz Salàs Ctretze», el reformulat cicle de concerts de jazz al Cafè Salon

En l’edició d’enguany, que s'allargarà fins al 30 de març, s’ha volgut fer un salt endavant augmentant el pressupost i reduint de vuit a sis els concerts

Pallars Digital Salàs de Pallars | 12 de desembre de 2023 a les 11:00
Un concert al Cafè Salon en una edició anterior | Ctretze
Aquest dissabte ha arrencat a Salàs de Pallars el Jazz Salàs Ctretze, el cicle de concerts organitzat per l'Ajuntament de Salàs de Pallars amb la col·laboració de la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur i les Botigues Museu. Enguany, el festival fa un salt endavant augmentant el pressupost per a cada actuació i reduint de vuit a sis el nombre de concerts.


La programació i la producció van a càrrec l'empres Etsona, que un any més ha escollit els millors grups per gaudir del jazz d'una manera especia al Cafè Salon. El passat dia 9 de desembre, el grup Hot Seven Apples va ser l'encarregat d'encetar el cicle. El conjunt lleidatà va fer un repàs dels grans compositors del jazz amb una visió original i innovadora.
 

 
El festival, que s'allargarà fins al 30 de març, comptarà també amb les actuacions d'Alba Armengol, Martí Vila Jazz Quartet, Gemma Abrié i Josep Traver, Rocío Seligrat Trio i New Orlinyes. El preu de les entrades és de 12 euros, i es podran adquirir al Cafè Salon, a la Fàbrica Ctretze i el mateix dia del concert.

Des de l’Ajuntament de Salàs es vol donar continuïtat al cicle de concerts i s'estan buscant vies de finançament per tal de poder garantir que la música en directe continuï tenint la màxima presència al llarg de l’any, ja sigui amb el festival Jazz Salàs Ctretze, amb el Festipallars o amb les fórmules que es puguin proposar al llarg de l’any.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació