Diumenge, 28 d'abril de 2024
contingut patrocinat

El «Sopar Pallarès» de PallarsActiu aplega una setantena de persones a Sort

La Societat de Foment del Pallars reprèn aquest esdeveniment en format solidari

Redacció Pallars | 11 de desembre de 2023 a les 11:20
Imatge del Sopar Pallarès a l'Hotel Pessets de Sort | PallarsActiu
La nova edició del Sopar Pallarès de PallarsActiu va aplegar el passat dia 2 de desembre a una setantena de persones a l’Hotel Pessets de Sort. Enguany, part dels ingressos del sopar es destinen a la Fundació Alba Futur amb el propòsit de nodrir la cooperativa Alba Jussà i d’aquesta manera, impulsar projectes per millorar i garantir la qualitat de vida de col·lectius vulnerables. 

El sopar va comptar amb la presència de Joan Planes, fundador i president honorífic de Fluidra. Nascut a Estamariu (l'Alt Urgell), ha construït una multinacional líder mundial en l’àmbit de piscines i el benestar, projecte que va compartir amb les persones assistents.  

Sens dubte, Planes ha reforçat la seva aposta pel Pirineu com un territori d’oportunitats, i és així com, recentment, la Fundació Planes Corts ha nascut per vetllar per la dinamització d’Estamariu i Bescaran amb accions i projectes que impulsen el repoblament i la cerca de nous camins de desenvolupament rural

Carles Rabaneda, nou president de PallarsActiu, ha explicat que el propòsit del sopar és exposar projectes d’èxit de persones pirinenques i forjar de manera transversal el teixit empresarial del Pallars. 

Es conclou, doncs, una trobada empresarial amb èxit de participació al Pallars. 


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació