Diumenge, 28 d'abril de 2024
ocupació

El «Job dating», un nou mètode per trobar feina i personal al Pallars Sobirà

La sessió, que és la segona que es fa a la comarca, ha comptat amb un increment de participació tant d’empreses com de persones que cerquen feina

Pallars Digital Sort | 28 de novembre de 2023 a les 11:57
Paticipants a la jornada realitzant entrevistes de feina ràpides | Sobirà Dinàmic
Sort ha acollit una nova jornada Job dating, o el que és el mateix, un espai de trobada entre empreses que necessiten cobrir llocs de treball i persones que es troben en cerca activa de feina i es presenten com a possibles candidates a ocupar-los. La sessió és la segona que es realitza a la comarca i va tenir lloc el passat dijous.

En aquesta edició hi han participat una trentena de participants, dels quals nou són empreses que han ofert un total de 15 llocs de treball, superant així l’anterior jornada organitzada a la primavera, també a Sort.

Aquestes jornades es caracteritzen per emprar la dinàmica Speed Job Dating, una mena d'entrevistes de feina ràpides que permeten les empreses poder conèixer un gran nombre de persones candidates en un mateix dia, i tenir-ne una primera impressió.

La sessió ha inclòs dos tallers, un a càrrec de la consultoria Aconsilium, per tal que els candidats puguin adquirir aquelles habilitats personals i competències transversals aplicables, que afavoreixen una ràpida inserció laboral; i de l’empresa Wàitala, la qual ha fet formació a les empreses explicant tècniques de comunicació i eines per gestionar els recursos humans i captació de talent.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per Sobirà Dinàmic, un projecte col·liderat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort. L'acció està finançada pel programa Treball a les Comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació