Dissabte, 27 d'abril de 2024
alimentació

L’antiga cantina de Ribera de Cardós es transforma en una agrobotiga

El nou equipament, que s’inaugurarà dissabte, vol convertir-se en un espai versàtil i amb potencialitat per generar activitat econòmica

Pallars Digital Vall de Cardós | 28 de novembre de 2023 a les 11:20
S'ha recuperat un dels edificis del complex dels campaments de Copisa | Ajuntament de Vall de Cardós
Ribera de Cardós disposarà d'una nova agrobotiga, que s'inaugurarà aquest dissabte. La Boïga ha estat impulsada per l'Ajuntament de Vall de Cardós per tal de visibilitzar el projecte tant de cara al veïnat com als productors de la zona. Al mateix temps, el consistori se'n vol fer ressò per a atraure possibles interessats en la seva gestió.

L'espai s'ha habilitat recuperant un dels edificis que formen part del complex dels campaments de l'empresa Copisa, i que són propietat de l'ajuntament. Es tracta d'un indret neuràlgic del municipi durant l'època de la construcció del conjunt hidroelèctric a la vall. Així, l'agrobotiga està situada a l'antiga cantina, i conté una cuina i un espai diàfan que pot ser versàtil per al comerç d'alimentació i espai gastronòmic.
 
 
L’Ajuntament de Vall de Cardós ha impulsat aquest equipament amb la col·laboració econòmica dels fons Leader, i amb la voluntat de generar activitat econòmica vinculada a la dinamització del sector agroalimentari. Actualment, està gestionat directament pel consistori, però el posa a disposició de les iniciatives particulars que puguin sorgir.

La prioritat és que acabi La Boïga creant activitat i ocupació, alhora que es doti d'un servei més tant per al veïnat com pels visitants de Vall de Cardós, aportant productes de proximitat. La inauguració serà un acte festiu, i comptarà amb un programa d'activitats que inclou un taller de dansa a càrrec de Pallars en folk, un concert de música folk amb el grup Hydra i una degustació de productes locals.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació