Dissabte, 27 d'abril de 2024
solidaritat

El Pallars participa un any més al Gran Recapte d'Aliments

Una seixantena de voluntaris participen des d'aquest divendres al Gran Recapte d'Aliments en diferents supermercats del Pallars

Pallars Digital Tremp | 24 de novembre de 2023 a les 12:30
Dos voluntaris del gran recapte en un supermercat de Tremp | TGE
El Pallars participa un any més en el Gran Recapte d'Aliments, que dona el tret de sortida aquest divendres. En total, uns 40 voluntaris s'han sumat a la iniciativa solidària, i participaran en la recollida d'aliments en cinc supermercats de Tremp el 24 i 25 de novemebre. 

Mentrestant, al Pallars Sobirà, 13 botigues i comerços dels municipis de Sort, Rialp, Esterri d'Àneu, Llavorsí, Espot i Soriguera també participaran al Gran Recapte durant aquest cap de setmana. A més, i fins al 30 de novembre, també es poden fer donacions en línia al lloc web de la campanya.
 
Des del Banc dels Aliments s'ha fet una crida a la ciutadania per participar en la iniciativa. L'objectiu és fer front als "mesos difícils" que afronta Catalunya. En el conjunt del país, aquest divendres i dissabte es mobilitzaran més de 18.000 voluntaris.

D'altra banda, s'han habilitat fins a 2.100 punts de recollida arreu del territori català. A més, les previsions de voluntaris s’han superat, sobretot a Girona i a Lleida, fet que ha obligat a sumar nous punts de recollida.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació