Dissabte, 27 d'abril de 2024
turisme

El Pallars Jussà aposta per millorar l'oferta digital dels serveis turístics

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta la plataforma iUrban per oferir una òptima planificació digital als visitants de la comarca

Pallars Digital Pallars Jussà | 22 de novembre de 2023 a les 11:35
Turistes utilitzant el dispositiu iUrban en una població espanyola | iUrban
El món digital avança de manera inexpugnable i això també té efectes en el consum, també dels serveis turístics. Conscient d'aquesta nova realitat i de l'increment en els darrers anys de les consultes virtuals via pàgina web, xarxes socials o WhatsApp en detriment de les presencials, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha decidit millorar l'oferta de serveis apostant per iUrban.

IUrban és una aplicació innovadora basada en la intel·ligència artificial que transforma la manera en què les persones exploren i experimenten els llocs turístics. Aquesta eina ofereix als visitants una experiència turística personalitzada i enriquidora, connectant-los amb la riquesa cultural i natural del territori.

L’àrea de Turisme del Jussà ha vist la necessitat de complementar la seva pàgina web turística amb una plataforma capaç d’informar i atendre de manera automatitzada les 24 hores del dia. Per aquest motiu, s’ha demanat a restaurants i empreses d’activitats turístiques de la comarca que introdueixin els seus productes a l’aplicació a través d’un formulari.

A través de iUrban, els viatgers podran descobrir l'encant del Pallars Jussà com mai abans ho havien fet a través dels seus dispositius mòbils. L'aplicació ofereix informació detallada sobre els principals punts d'interès, itineraris turístics, atraccions locals, restaurants, i altres serveis útils. El seu ús intuïtiu permet als usuaris explorar l'àrea amb facilitat, fent que la seva estada sigui significativa.

Aquesta acció, pressupostada en 5.100 euros, s’emmarca en el pla de comunicació de l’operació amb fons europeus Feder, cofinançada amb l'aportació de la Diputació de Lleida i el propi consell comarcal.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació