Dissabte, 27 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs tanca la temporada amb un lleuger descens de passatgers

El servei turístic de la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 5.482 persones usuàries, un 6% menys que la temporada passada

Pallars Digital La Pobla de Segur | 20 de novembre de 2023 a les 10:30
El Tren Històric en una imatge d'arxius | FGC
El Tren dels Llacs ha tancat la temporada 2023 amb un lleuger descens de passatgers. El servei turístic de la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 5.482 persones usuàries, la qual cosa suposa un 6% menys respecte a la temporada passada, quan la xifra va ser de 5.820.
 
El motiu d'aquesta davallada és la reducció del nombre de circulacions en el calendari respecte l'any passat. Així i tot, el servei ha apagat motors després d'una temporada on ha aconseguit mantenir una alta afluència de passatgers.

El passat 28 d'octubre va realitzar la seva darrera circulació, dues menys que l'any anterior. Per una banda, el Tren Panoràmic ha transportat 450 passatgers, assolint un 100% de l'oferta de places. Mentrestant, pel que fa al Tren Històric, 5.032 viatgers han gaudit del servei durant la temporada 2023, representant un 82,93% d'ocupació total.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació