Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

La nova oficina del SEPE-SOC a Tremp pren forma

Tindrà una superfície aproximada de 400 metres quadrats i un cost de 324.480 euros, finançat pel Ministeri de Treball i Economia Social

Pallars Digital Tremp | 13 de novembre de 2023 a les 11:43
Imatge de la visita d'obres a l'oficina del SEPE-SOC de Tremp | Subdelegació del Govern
El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest passat divendres les obres de les noves dependències de l’oficina del SEPE-SOC a Tremp, situades al número 34 de la rambla Doctor Pearson, i que finança el Ministeri de Treball i Economia Social. Aquesta nova oficina substituirà la que comparteixen actualment tots dos organismes al carrer Seix i Faya, número 35 de la capital del Pallars Jussà, al barri de la Font Vella.

A la visita també hi ha estat present la directora provincial del SEPE a Lleida, Mari Carmen Zapater; el subdirector de Prestacions de l’organisme, Mariano Fuertes; i la directora del SEPE a Tremp, Carme Camacho. A la visita d’obres també hi ha assistit la directora provincial del Servei territorial d’Ocupació a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Maria Jesús Marvà i el director de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Tremp, Joan Francesc Sarrias.

La nova seu del SEPE-SOC a Tremp està finançada pel Ministeri de Treball i Economia Social amb 324.480 euros. El projecte s’emmarca dins el Pla Renove del Ministeri de Treball i Economia Social que preveu subvencions a les comunitats autònomes per a la millora, renovació i/o trasllat de les oficines SEPE de tot el país per garantir una atenció de qualitat als usuaris.  
 

400 metres quadrats de superfície

Les noves dependències, amb una superfície aproximada de 400 metres quadrats, multiplicaran per quatre la superfície actual de l’oficina SEPE-SOC i, tal com ha explicat el subdelegat, “permetran ampliar l’espai d’atenció als ciutadans i millorar les condicions laborals dels empleats públics amb més confortabilitat i lluminositat a totes les dependències. Es tracta, en definitiva, de reforçar la qualitat en el servei que es presta als usuaris”, ha dit Crespín.

L’actual oficina SEPE-SOC a Tremp atén, segons dades del SEPE, una mitjana de 1.150 demandants de prestacions al mes donant servei, no només a la comarca del Pallars Jussà sinó també a d’altres poblacions del Pirineu. 
 

La Generalitat també hi aporta

L’Estat finança el conjunt de les obres d’adequació dels locals i les despeses del trasllat, mentre que la Generalitat de Catalunya es fa càrrec de la redacció del projecte i de la licitació d’obres. Les oficines SEPE-SOC comparteixen al 50% el pagament del lloguer i de les despeses de manteniment.

La inversió feta pel Ministeri de Treball i Economia Social a la província de Lleida dins el Pla Renove d’oficines en tres de les set oficines SEPE-SOC de la província puja 1,9 milions d’euros: 1,1 milions d’euros invertits en la nova oficina SEPE-SOC de Lleida, 412.000 euros a la nova oficina de Balaguer i 324.000 a la de Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació