Diumenge, 28 d'abril de 2024
recerca

Els alumnes de batxillerat de la Pobla exposen el seu Treball de Recerca al Comú de Particulars

És la 3a edició d’aquesta activitat que es va iniciar ara ja fa dos cursos

Pallars Digital La Pobla de Segur | 3 de novembre de 2023 a les 11:00
Les dues alumnes que han presentat els seus treballs al final de l'acte | Comú de Particulars
El Comú de Particulars de la Pobla de Segur va acollir el passat diumenge 29 d'octubre la presentació dels Treballs de Recerca per part dels alumnes de 2n de batxillerat de l'institut poblatà. Es tracta de la tercera edició d'aquesta activitat, que es va iniciar ara ja fa dos cursos.

L'objectiu de l'acte és donar suport a la recerca que fan els nois i noies del municipi. Per aquest motiu, i en col·laboració amb l’Institut de la Pobla de Segur, el Comú organitza aquesta activitat per tal que aquells que vulguin, exposin el que han investigat.
 
A la vegada, ofereix als poblatans la possibilitat de tenir accés a aquesta informació, i també per saber quins són els interessos de la joventut. Des de l'Associació de Cultura del Comú de Particulars expressen que "en un món en què tot és tan immediat i tot caduca al cap de no res, ple de falses notícies, dedicar un temps a la recerca, esperant resultats, anant a l'origen de les fonts, és a dir utilitzant mètode científic, creiem que s'ha de posar en valor".

El nivell dels treballs d'enguany ha sigut molt alt i ho han exposat de manera clara i amena destacant el llenguatge acadèmic utilitzat. Els treballs exposats han sigut Microbiologia a partir del iogurt, d'Ares Ortega Poyatos, i Les intel·ligències múltiples de Laia Roca Agulló.
 
L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Pobla, Marc Baró; del regidor de Cultura Josep Maria Tirbió; així com del director de l’institut, Cèsar Bosch; i la coordinadora dels Treballs de Recerca, Montserrat Pallàs. Ha acomiadat l'acte el president del Comú de Particulars, Francesc Farrús.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació