Diumenge, 28 d'abril de 2024
teatre

Tarambanes de Sort torna a escena amb «No et vesteixis per sopar»

La companyia representarà en quatre sessions la comèdia més vista de la història al teatre Els Til·lers de la capital del Sobirà

Pallars Digital Sort | 31 d'octubre de 2023 a les 11:30
El grup de teatre amateur representarà la seva desena obra de teatre | Tarambanes de Sort
Aquest dimarts, Tarambanes de Sort ha tornat als escenaris per estrenar la seva 12a obra. El grup de teatre amateur del Pallars Sobirà presenta No et vesteixis per sopar, la comèdia més vista de la història, i que ha omplert el teatre Els Til·lers de Sort en dues ocasions, i ho farà novament els dies 4 i 5 de novembre.

Després de dur als teatres l'espectacle Embolica que fa fort l'any passat, Tarambanes tornaran a demostrar que malgrat no ser professionals, són capaços d'omplir les sales de teatre i fer riure i gaudir el públic. De nou sota la direcció de Carlota Canut, el grup de teatre representarà l'obra d'embolics escrita per Marc Camoletti i adaptada per Ricard Reguant.
 

Cartell de l'obra de teatre. Foto: Tarambanes de Sort

 
Sinopsi
El Bernat ha planificat un meravellós cap de setmana amb la seva amant. Tot hauria d'anar rodat; fins i tot ha contractat una cuinera perquè no els falti de res. Però les coses no li surten com ell s'espera i la vetllada romàntica s'acaba convertint en una nit moguda i boja en la qual tothom fingeix ser el que no és per evitar ser descobert.
Ho aconseguiran?

La primera sessió tindrà lloc aquest dimarts a les 22h; la següent serà l'endemà, 1 de novembre, a les 18h; la tercera, el dissabte 4 de novembre a les 22h, i la darrera tindrà lloc el diumenge 5 de novembre a les 18h.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació