Diumenge, 5 de maig de 2024

Arriba la sisena edició de la Tamarro Race, la cursa popular més llarga dels Pirineus

L'estació pallaresa d'Espot Esquí acollirà la prova el proper dissabte

Pallars Digital 26 de març de 2014 a les 09:13
El dissabte 29 arriba a l'estació pallaresa d'Espot Esquí la sisena edició de la Tamarro Race, la cursa popular més llarga dels Pirineus. El recorregut és un descens "Combi-Race" de 4 quilòmetres amb sortida des de la pista Solana i arribada a peu d´estació, amb un desnivell de 800 metres. 
 
Amb inscripció gratuïta, la Tamarro està oberta a totes les edats i en la categoria dels més petits, fins a 7 anys, es permet fer la baixada acompanyats per un adult. Posteriorment si aquest volgués fer el descens en solitari podria fer-lo sense cap problema i així conèixer el seu temps. La carrera pot fer-se amb esquís o snow, tot i que no hi ha classificacions diferenciades. L´any passat van participar-hi uns 300 esquiadors. 
 
La Tamarro Race iniciarà a les 10h i a les 13:00h es realitzarà l´entrega de premis a Cota 2000.
 
Festa 40 Principales 
 
Després de la Tamarro Race, se celebrarà la festa 40 Principales a Espot per clausurar la cursa. Aquesta edició de la cursa aposta per la festa nocturna com a complement a aquesta jornada de competició i ho fa de la mà dels 40 Principals. Es pot reservar el pack de 2 nits d´hotel, esmorzar, sopar de dissabte, 2 dies de forfet i la inscripció a la Tamarro Race per 85EUR/pax.
 
Tasts d´Alçada 
 
El mateix dia, també es realitzaran 'Tasts d'alçada' a Espot Esquí. Hi seran la Formatgeria el Tros de Sort i el Celler Batlliu també de Sort. Es podran provar una àmplia selecció de formatges artesans i de vins de muntanya. Els tiquets es podran adquirir a l´estació el mateix dia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor