Dissabte, 27 d'abril de 2024
televisió

«El foraster» fa parada a les Valls d'Àneu aquest dilluns a la nit

El programa presentat per Quim Masferrer s'emetrà a les 22:05h, després del Telenotícies Vespre

Pallars Digital Valls d'Àneu | 23 d'octubre de 2023 a les 12:12
L'estany de Sant Maurici serà un dels llocs emblemàtics que Masferrer visitarà | Espot Esquí
Televisió de Catalunya emetrà aquest dilluns a la nit el capítol del programa El foraster dedicat a les Valls d'Àneu. L'espai presentat per Quim Masferrer començarà a les 22:05h, just després del Telenotícies Vespre. L'humorista català i el seu equip faran cap al nord del Pallars Sobirà per recórrer els seus paratges idíl·lics.


Un dels llocs més emblemàtics que visitaran serà l'estany de Sant Maurici o el port de la Bonaigua, on el presentador passarà una nit en blanc, i no pas per la falta de son. Aquest serà el sisè capítol de la 15a temporada del programa, que enguany constarà de vuit entregues.
 
 
Abans de les Valls d'Àneu, Masferrer ja ha fet parada en altres poblacions catalanes com Camprodon (el Ripollès), el Bruc (l'Anoia), Sant Pere Pescador (l'Alt Empordà), Xerta (Baix Ebre) i Ulldemolins (el Priorat). Posteriorment, visitarà Olost (Lluçanès) i La Granadella (les Garrigues).

La de les Valls d'Àneu no serà la primera ocasió que Masferrer visita el Pallars amb El foraster. En anteriors temporades, Quim Masferrer ha visitat Isona, la Vall Fosca, Salàs de Pallars, Llavorsí o la Vall d'Àssua.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació