Diumenge, 28 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla no pot amb l'Organyà i torna a ensopegar a casa (1-3)

Un imbatut FC Rialp goleja el Ribera d'Ondara i se situa líder de Quarta Catalana (6-0)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'encert dels poblatans de cara a porteria ha estat pràcticament nul | TGE
A aquestes alçades de la temporada seria injust afirmar que el CF Pobla no dona més de si. Ara bé, la derrota d'aquest diumenge a casa contra l'Organyà (1-3) ha tornat a demostrar les flaqueses dels poblatans. Quan arriba un rival molt més exigent i vas curt d'efectius -sobretot al davant- la diferència és abismal. Els gols no arriben.

Els 15 primers minuts, però, han estat prometedors. Els locals han sortit a pressionar i no han dubtat en culminar les ocasions. Tanmateix, en aquesta ocasió la sort no ha acompanyat. Per a més inri, el penal en contra ha girat completament la truita, i el Pobla s'ha vist incapaç de torna a agafar el timó. 
 
En conjunt, el partit ha estat gris, sense massa idees, amb bones intencions al davant, però l'encert de cara a porteria ha estat pràcticament nul. No és cap secret que els poblatans necessiten un davanter centre de manera urgent. Entremig, al joc dels dos conjunts no li ha faltat intensitat, amb polèmiques, joc brut i paraules boniques. Coses del futbol.

La nota positiva de tot plegat és que malgrat anar pel darrere en el marcador -al 44 l'Organyà ha fet el segon- al Pobla no se li acaben les ganes de seguir lluitant, tampoc amb el tercer gol del rival en un contraatac al minut 65. Bon senyal, i si la pilota hagués entrat alguna vegada -com amb el gol de Joan Fontelles al descompte- millor que millor. Però amb bona voluntat no sempre n'hi ha prou.  

Per la seva banda, encara a Tercera Catalana, el CF Tremp no ha jugat aquest cap de setmana el partit que tenia previst amb l'Angulària Anglesola. El matx es va ajornar després que ambdós conjunts no arribessin a un acord sobre l'hora en què s'havia de disputar el matx. 
 

Líder imbatut

En l'altra cara de la moneda, el FC Rialp ha fet molt bé els deures a casa i la diferència de gols li ha donat el liderat de Quarta Catalana. Sis gols han marcat els de Santi Fité al Ribera d'Ondara en un partit que ha sigut un monòleg dels del Pallars Sobirà. Haytam i Jose Alberto han disparat a la primera meitat, i a la represa Julià Fortuny ha fet el tercer. 

Tot plegat ha sigut l'avantsala de les tres dianes seguides de Jose Alberto, que s'ha coronat jugador del partit amb un pòquer de gols que atorga al seu equip l'avantatge per ser al capdavant de la classificació. Amb aquest ritme, no seria de bojos somiar amb un possible ascens. S'imaginen tenir de nou tres equips pallaresos a Tercera? Tot podria ser, però no diguis blat fins que no és al sac i ben lligat; encara som a l'octubre.
 
 

Doble derrota

Per la seva banda, els dos equips del CB Tremp han acabat la jornada amb derrota en la seva doble visita al Secà de Sant Pere. El primer equip va perdre per 60 a 54 en un partit on els de Diego Roldán van sortir molt malament. El parcial de 22 a 6 al primer quart va sentenciar el matx, i tot i que els trempolins van igualar les tornes, sempre van anar per darrere al marcador. Per la seva banda, el filial tampoc va poder treure un resultat positiu del pavelló Juanjo Garra, on els locals van ser molt superiors, imposant-se per 83 a 56.
 

«La copa és lo nostre»

Mentrestant, el Pàdel Pallars continua trepitjant fort a la Copa Catalunya. Aquest cap de setmana, els dos equips s'han imposat amb solvència. Per una banda, l'A va guanyar 0 a 3 a la pista del Tàrrega, mentre que el B es va desfer amb facilitat i pel mateix resultat a casa del Trèvol. Continuen líders en places de play-off.  "La copa és lo nostre", afirmen des del club.
 
 
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació