Diumenge, 28 d'abril de 2024
Corporatiu

Google News ja recull notícies de Pallars Digital: així el pots configurar

El servei per organitzar i consultar el contingut dels mitjans comença a mostrar resultats en la llengua catalana

Pallars Digital Pallars | 10 d'octubre de 2023 a les 09:25
L'eina de Google News en català | Nació
El servei de Google per organitzar i consultar notícies, Google News, ha començat a mostrar resultats en català aquest mes d'octubre. Aquesta novetat significa que ja es pot configurar per llegir les peces més destacades de cada mitjà en llengua catalana i en temps real. I és que, fins ara, només era possible accedir als diaris en castellà.


Google News empra les dades de l'usuari i les galetes per mostrar les notícies que més li poden interessar. Per això, en primer lloc és necessari configurar l'eina per tal que el servei sigui el més satisfactori possible. Perquè mostri resultats en català, cal clicar al símbol de Configuració, a dalt de la pàgina a la dreta, i en el menú d'Idioma i regió seleccionar el Català.

Una vegada realitzat aquest simple procediment, Google News oferirà la seva selecció de notícies en català que, segons assegura la gran tecnològica, ordena segons la qualitat i l'actualitat del contingut. Si se li dona permís, l'eina pot basar-se en l'activitat de l'usuari a internet, com les compres o les cerques. Si no, però, també es pot seleccionar els mitjans que més interessin.

Seleccionar Pallars Digital a Google News


Google News permet configurar-se de manera que ens mostri prioritàriament notícies d’un diari en concret. És molt senzill: per seguir Pallars Digital, hem de cercar Pallars Digital a la barra de cerques, situada a la part superior de la web, i fer-hi clic. Una vegada dins, cal clicar el botó Segueix per seguir el diari de les comarques pallareses.

 Consulta i configura Google News


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació