Dissabte, 27 d'abril de 2024
municipis

Baldo Farré i Gerard Sabarich, nous vicepresidents de l’Associació Catalana de Municipis

Els alcaldes de Sort i Rialp entren al comitè executiu de l’ACM, que presideix Meritxell Budó i que també ha nomenat Miquel Buch nou secretari general

Pallars Digital Pallars | 5 d'octubre de 2023 a les 10:46
Imatge de la reunió del Comitè Executiu de l'ACM celebrada aquest dimarts | ACM
Baldo Farré Gerard Sabarich són els nous vicepresidents de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) juntament amb tres batlles catalans més. Els alcaldes de Sort i Rialp, per aquest ordre, formen part del comitè executiu de l'entitat, presidit per Meritxell Budó, i que aquest dimarts també ha nomenat l'exconseller Miquel Buch com a nou secretari general.

Com a vicepresidents, Farré s'ocuparà de l'àrea de Drets socials i Salut, mentre que Sabarich s'encarregarà de la de Territori i Sostenibilitat. El seu nomenament es farà efectiu quan s'hagi aprovat la modificació d'estatuts en la propera assemblea general de l'ACM.
   
D'altra banda, la resta de vicepresidències estaran ocupades per l'alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra; el batlle de Molins de Rei, Xavi Paz; i l'alcaldessa de Navarcles, Alba Pérez.

Així mateix, l’executiva de l’ACM ha aprovat la creació i regulació de la vicepresidència primera de l'entitat, que ocuparà l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras. La presidenta Meritxell Budó també ha volgut agrair la feina i dedicació a la secretaria general sortint, Joana Ortega, que ha estat present a la reunió. El Comitè Executiu de l’ACM ha comptat amb una quarantena d’alcaldes i alcaldesses.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació