Dissabte, 27 d'abril de 2024
geoparc

El Geoparc Orígens renova els membres de l’òrgan de gestió

Sílvia Romero, com a alcaldessa de Tremp, n'ha assumit la presidència, i el president del Jussà, Ramon Jordana, és el nou vicepresident de l'Associació Geoparc

Pallars Digital Pallars | 25 de setembre de 2023 a les 11:58
Foto dels membres de la nova junta directiva del Geoparc | Geoparc Orígens
Aquest divendres s’ha celebrat la primera Junta Directiva del Geoparc Orígens amb els nous càrrecs electes després de que el passat 31 d’agost es constituís la nova Assemblea General de socis i sòcies de l’Associació Geoparc i es designessin els membres de la nova junta.

Els membres de l’òrgan de gestió es renoven cada quatre anys, després de les eleccions municipals. La presidència del Geoparc recau, novament, en l’Ajuntament de Tremp, amb l'alcaldessa Sílvia Romero com a representant. La vicepresidència continua estant al Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb el president Ramon Jordana al capdavant.
 
Mentrestant, els càrrecs de secretaria i tresoreria recauen en l'alcalde de Talarn, Àlex Garcia, i l'alcaldessa de Baix PallarsAnna Sentinella, respectivament. Finalment, els vocals que formen part de la Junta Directiva son Martí Riera, representant de l’Ajuntament de Coll de Nargó; Jeannine Abella, alcaldessa d’Isona i Conca Dellà, Xavier Terré, de l’Ajuntament Vilanova de Meià i Xavier Castellana del Consell Comarcal de la Noguera.

L’Associació Geoparc, constituïda el 2015, és l’òrgan de gestió del Geoparc i garanteix la governabilitat i la capacitat de desenvolupar el territori. Està formada per un total de 21 membres: els 19 municipis de la comarca del Pallars Jussà, el municipi de Baix Pallars al Pallars Sobirà, els municipis d’Àger, Camarasa i Vilanova de Meià a la Noguera, el municipi de Coll de Nargó a l’Alt Urgell, i els consells comarcals del Pallars Jussà i la Noguera.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació