Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

Els germans Pol i Júlia Roy, campions de Catalunya i d'Espanya d'esquí nàutic

Han aconseguit sengles campionats amb el Club Esportiu Lleida Ski & Wake

Pallars Digital Castelldefels | 5 de setembre de 2023 a les 12:15
Membres del Club Esportiu Lleida Ski & Wake al caicó més alt del podi. | CELLSW
Els germans poblatans Pol Roy i Júlia Roy, membres del Club Esportiu Lleida Ski & Wake, s'han proclamat campions de Catalunya i d'Espanya d'esquí nàutic

Les instal·lacions del Canal Olímpic de Castelldefels han acollit aquest passat diumenge el Campionat de Catalunya, on el club amb el què competeixen s’ha proclamat campió per desena vegada consecutiva. El diumenge anterior, l'entitat ja es va proclamar campiona d’Espanya a Sesenya (Castella-la Manxa), també per 10è cop consecutiu.

Tant al campionat de Catalunya com al d’Espanya, els esquiadors del club han pujat al més alt del podi en nombroses vegades en les tres modalitats d’eslàlom, figures i salts. Entre els esportistes, destaquen els germans Roy, Noguera, Prats i Barjau que van assolir bones marques en les tres modalitats i van fer sumar més punts per aconseguir el campionat de clubs, així com els sèniors Vàzquez i Ballús.

En el Campionat d’Espanya, també la delegació de Catalunya va quedar primera classificada com a territorial gràcies, principalment, als punts aconseguits pels esportistes del club lleidatà. Per tancar la temporada, els esquiadors del Club Esportiu Lleida Ski & Wake participaran en diversos campionats a nivell estatal a Madrid i molts d’ells també es desplaçaran a França per assistir en d'altres d'internacionals.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació