Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

La Central de Talarn participa al primer cicle «Música a Contracorrent»

El projecte vol posar en valor el patrimoni hidroelèctric i industrial del territori

Pallars Digital Tremp | 4 de setembre de 2023 a les 17:35
Imatge del concert a la Central de Talarn | Ajuntament de Tremp
La Central hidroelèctrica de Talarn ha estat un dels dos escenaris que han acollit les actuacions musicals programades dins la primera edició del cicle Música a Contracorrent. Es tracta d'un projecte impulsat per l’associació Pirineu.watt, juntament amb Endesa i amb els principals equipaments de patrimoni industrial del Pirineu occidental i de Lleida, amb la idea de generar un petit cicle de concerts en espais industrials del territori.

A banda de la Central de Talarn, en aquesta primera edició hi ha participat l’espai expositiu que hi ha ubicat a la central de Camarasa (la Noguera). Aquests dos espais tenen la singularitat que ofereixen propostes culturals i turístiques gestionades pels ajuntaments de Tremp i Camarasa en llocs de producció actius d’Endesa. 

El primer concert ha tingut lloc aquest passat dissabte a la central pallaresa amb el trio Celobert, que han presenciat una cinquantena de persones. A més de bona música, els espectadors van poder gaudir d'un tast de productes del Pallars. El proper dissabte 23 de setembre serà Camarasa qui agafarà el relleu amb una altra proposta musical.

Des de l'organització es preveu que l’any 2024 es pugui augmentar el nombre de propostes en altres espais com el Museu de l’Aigua, a Lleida; les centrals hidroelèctriques de Capdella, Tavascan o Oliana i, fins i tot, Sopeira.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació