Dilluns, 29 d'abril de 2024
ramaderia

Sort construirà a l’escorxador un nou centre de neteja i desinfecció de vehicles per al transport d’animals

El pressupost per habilitar aquest nou espai ascendeix als 31.600 euros, dels quals la meitat estan subvencionats pels fons europeus

Pallars Digital Sort | 30 d'agost de 2023 a les 11:11
Autoritats visitant l'escorxador de Sort en una imatge d'arxiu | Territori
L'Ajuntament de Sort ha rebut una subvenció de 16.400 euros del Departament d'Acció Climàtica per construir a l'escorxador municipal un nou centre de neteja i desinfecció de vehicles per al transport d'animals vius.

L'ajut, atorgat a través dels fons europeus Next Generation, cobreix poc més de la meitat del pressupost de l'obra, que en total ascendeix a 31.600 euros. La subvenció s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.
 
L'escorxador de Sort ja va ser ampliat fa dos anys per tal que acollís un obrador de sala de desfer i manipulació artesanal de carnisseria. A més, es van habilitar cambres de fred, d'expedició, magatzems, zones d'administració i vestidors.

Els treballs van abastar una superfície de 393 metres quadrats d'una planta baixa inferior de l'edifici ja existent. En total, les obres van comptar amb un pressupost de gairebé 193.000 euros, 100.000 dels quals van ser aportats per l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació