Diumenge, 28 d'abril de 2024
Acte públic

Pallars Digital entrevistarà en directe a Tomàs d'«Eufòria» durant la Festa Major de Tremp 2023

El cantant pallarès serà entrevistat amb públic i compartirà una estona amb els seus seguidors al carrer Barcelona, davant la redacció

Pallars Digital Tremp | 30 d'agost de 2023 a les 11:01
Tom Figueroa, en una actuació recent al Pallars | TF
Si ets dels que no s'ha perdut ni una sola gala d'Eufòria de TV3, reserva a l'agenda el diumenge 10 de setembre. El diari Pallars Digital organitza un acte per la Festa Major de Tremp amb Tom Figueroa, conegut pel gran públic com el Tomàs d'Eufòria, finalista i una de les veus més singulars del programa. Serà al carrer Barcelona, davant la nostra redacció, a partir de les 19h

L’acte constarà d’una entrevista pública conduïda pels periodistes del diari, Jordi Ubach Llorens i Tomàs Garcia Espot, en què Tom Figueroa se sincerarà per explicar-nos els sentiments i les emocions viscudes durant el seu pas pel programa, així com la seva experiència vital des dels seus orígens a Xile fins que es va establir amb la seva família al Pallars. El cantant també parlarà dels projectes que té en marxa després d’Eufòria, on va ser dels artistes més estimats pel públic. 

Al final de l’acte, que s'emmarca dins la programació de la Festa Major de Tremp 2023, els fans i admiradors de Tom Figueroa podran conversar i compartir una estona amb ell. El cantant pallarès acabarà firmant autògrafs i hi haurà l’ocasió de fer-se una fotografia amb ell.

Fes la teva pregunta a Tom Figueroa!


Per aquesta ocasió especial, Pallars Digital ofereix als seus lectors la possibilitat de fer una pregunta a Tom Figueroa. Només cal omplir el formulari que trobareu sota aquestes línies, amb què quedareu també registrats a La newsletter del Pallars, que és gratuïta i de periodicitat setmanal.

Hi ha temps fins al divendres 8 de setembre a les 23.59h per formular la teva qüestió. Les millors preguntes rebudes seran plantejades al cantant durant l'entrevista pública de diumenge.




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació