Dissabte, 27 d'abril de 2024
Seguretat

Inquietud a Tremp per una nova onada de robatoris en habitatges

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després que en les últimes setmanes s'hagin comès fins a sis furts en pisos de la ciutat

Jordi Ubach Llorens Tremp | 21 d'agost de 2023 a les 10:02
Imatge de les marques que els lladres han utilitzat a Tremp per marcar els pisos | Cedida
Tremp està en alerta per una onada de robatoris comesos en habitatges de la ciutat. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Pallars Digital que durant aquest estiu s'han comès fins a sis robatoris a la capital del Pallars Jussà, els últims la setmana passada en blocs de pisos de la plaça Catalunya i el carrer Girona.

Aquesta xifra augmenta si s'hi sumen els casos en què els lladres han aconseguit entrar en domicilis particulars però no s'han endut res, en algunes ocasions, segons ha pogut saber aquest diari, amb els propietaris a l'interior de l'immoble.

Davant l'elevat nombre de casos, gens habitual en una ciutat com Tremp, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els lladres, tot i que en aquests moments no hi ha detencions relacionades amb els fets. A banda, segons ha detallat la policia catalana, s'ha activat un dispositiu preventiu de patrullatge per intentar evitar nous furts.

Missatge de tranquil·litat


L'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, ha enviat un missatge de tranquil·litat a la població. En declaracions a Pallars Digital, Romero ha assegurat que gràcies a la tasca dels Mossos d'Esquadra i a la prevenció dels veïns i veïnes de Tremp la situació "s'ha aconseguit estabilitzar". En aquest sentit, l'alcaldessa ha assegurat que les investigacions de la policia catalana estan "molt acotades" i que, gràcies a això, no s'estan produint més casos.

Ara fa un mes, l'Ajuntament de Tremp ja alertava que s'havien comès alguns robatoris a la ciutat, i demanava als veïns que extremessin les mesures de seguretat. En aquella ocasió, l'alcaldessa, Sílvia Romero, demanava a la població "mirar bé les portes dels domicilis perquè no hi hagi senyals o marques", que els lladres utilitzen per saber si una casa està buida o no. Una casuística que s'ha repetit en tots els furts comesos a Tremp.


En aquest sentit, l'ajuntament demana a la ciutadania que si veuen alguna cosa inusual a l'escala de casa seva, si senten algun soroll estrany o si adverteixen la presència de persones amb actitud sospitosa prop del seu domicili, no dubtin en trucar a la policia al 112.

 Consulta els consells de seguretat al domicili dels Mossos d'Esquadra


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació