Diumenge, 28 d'abril de 2024
seguretat

Tremp posa en alerta la ciutadania per tres robatoris recents en habitatges de la ciutat

Els lladres no es van endur res, però l'ajuntament recomana als veïns i veïnes que extremin les precaucions

Tomàs Garcia Espot Tremp | 18 de juliol de 2023 a les 08:27
L'entrada a la ciutat de Tremp en una imatge d'arxiu | ACN
Tres robatoris en habitatges de Tremp han fet que l'ajuntament hagi posat en alerta els veïns i veïnes de la ciutat. Tal com ha confirmat a Pallars Digital l'alcaldessa del municipi, Sílvia Romero, els fets s'han produït durant els darrers dies, i es tractaria més aviat de violacions de domicili, ja que els autors del delicte no es van endur res.

Tanmateix, el consistori ha emès un avís a la població perquè "extremin les precaucions i no es confiïn", exposa Romero. Així mateix, l'alcaldessa demana que "es mirin bé les portes dels domicilis perquè no hi hagi senyals o marques" que els lladres utilitzen per saber si una casa està buida o no.
 
D'altra banda, l'Ajuntament de Tremp està en contacte amb els Mossos d'Esquadra per tal d'investigar els casos. Segons Sílvia Romero, la policia catalana té la situació "molt ben delimitada", però afirma que igualment la situació els genera "preocupació". 

En aquest sentit, demana a la ciutadania que si veuen alguna cosa inusual a l'escala de casa seva, sentin algun soroll estrany o adverteixin la presència de persones amb actitud sospitosa prop del seu domicili, no dubtin a trucar a la policia.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació