Dilluns, 6 de maig de 2024
agressió

Detingut el presumpte autor d'una agressió sexual a Esterri d'Àneu

El jutjat de Tremp ha decretat llibertat amb càrrecs per l'acusat i una ordre d'allunyament, mentre la investigació es manté sota secret de sumari

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 13 d'agost de 2023 a les 17:20
La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra
El jutjat en funcions de guàrdia de Tremp ha decretat llibertat amb càrrecs pel presumpte autor d'una agressió sexual a Esterri d'Àneu. La jutgessa ho ha fet d'acord amb les peticions realitzades tant per Fiscalia com per l'acusació particular. També ha decretat una ordre d'allunyament de 150 metres i prohibeix l'acusat comunicar-se amb la víctima per qualsevol via.

Segons ha avançat el diari La Manyana i han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ACN, els agents van detenir l'home a tres quarts de set de la matinada de divendres i mantenen oberta la investigació, que es troba sota secret de sumari.

L'agressió sexual ha coincidit amb la celebració de la festa major de la població pallaresa, però es desconeix si els fets s'haurien produït en actes festius. Segons el diari lleidatà, el presumpte agressor té vinculació familiar a Esterri d'Àneu, però no viu al municipi. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació