Dissabte, 27 d'abril de 2024
festes

The Tyets, plat estrella de la Festa Major de Rialp

Consulta totes les activitats i els horaris de la festivitat, que tindrà lloc de l'11 al 15 d'agost

Pallars Digital Rialp | 9 d'agost de 2023 a les 12:10
The Tyets en una imatge promocional | Cedida
Rialp dona aquest divendres, 11 d'agost, el tret de sortida a la seva festa major, que s'allargarà fins al dimarts dia 15. La festivitat comptarà amb un ampli i variat programa d'actes per a tots els públics, amb l'actuació de The Tyets, el divendres a la nit, com a principal atractiu. Tot i que les entrades en línia per aquest concert ja estan esgotades, unes poques unitats es podran adquirir a la taquilla el divendres a partir de les 23h i per un preu de 15 euros.

A continuació us resumim, dia a dia, quines són les activitats programades de la Festa Major de Rialp i els seus respectius horaris.

Divendres 11 d'agost

 
La festa major donarà el tret de sortida a les 10h del matí amb una activitat per decorar el poble a la plaça de les Escoles. Una hora més tard, i al mateix lloc, hi haurà un holy festival i remullada popular. Ja durant la tarda, la pista poliesportiva acollirà una tarda d'humor amb Guillem Estadella, Raventós i Maria Lyona.

El plat fort del dia i de la festa major serà la Nit Jove, que portarà la millor música al poble a partir de les 00:30h. La principal actuació serà la de The Tyets, el grup del moment a Catalunya. Abans serà el torn d'Atzavara, mentre que després li tocarà a Wasa Corporation. Els locals Showcats Djs seran els encarregats de tancar la nit a la pista poliesportiva.
 

Dissabte 12 d'agost


L'endemà, les activitats no es reprendran fins a la tarda. A les 16h, hi haurà un concurs de botifarra al salón, i a les 17:30h tindrà lloc la festa de l'escuma a la plaça del Tornall. A la mitjanit, la música tornarà a omplir la pista poliesportiva amb les actuacions de Sixtus, el Baile de fin de curso i Showcats Djs.

Diumenge 13 d'agost


El diumenge a partir de les 18h se celebrarà una sessió d'animació infantil Disco Pinky a la plaça del Tornall, i ja durant la nit, a les 10h, hi haurà un concert de Carolina & Ènia en el marc del 23è Festival de Música de la Vila de Rialp.

Una hora més tard, el Grup Boira durà les seves havaneres a la plaça de les Escoles, i a partir de la una de la matinada, se celebrarà la Jungle Night, a càrrec de Showcats Djs, Mon Dj i Schändel.
 

Dilluns 14 d'agost

 
Dilluns a les 16:30h, els més xics podran gaudir dels inflables aquàtics a la plaça del Tornall, i a les 18h se celebrarà una gimcana feminista a càrrec de GR Feminista a la plaça de les Escoles. A les 19:30h començarà el ball de tarda, protagonitzat per l'Orquestra Quartz, que continuarà amb les seves versions durant el ball de nit, a les 00:30h. Per acabar, hi haurà discomòbil de la comissió de festes fins que canti el gall.

Dimarts 15 d'agost

 
El darrer dia de la Festa Major de Rialp s'iniciarà a les 12h del migdia amb la missa solemne en honor a la Mare de Déu de Valldeflors. A la tarda, Pamina Trio oferirà un concert dins del Festival de Música a partir de les 18h, mentre que a les 19h hi haurà una ballada popular de rigodons a la plaça de les Escoles. Més tard, Madison protagonitzarà el ball de tarda, i a la mitja part es jugarà el Gran Bingo de Festa Major.
 

Cartell de la festa major de Rialp 2023. Foto: Ajuntament de Rialp



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació