Diumenge, 28 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Stay Homas lidera el cartell de la Festa Major d'Esterri d'Àneu

Consulta totes les activitats i els horaris de la festivitat, que tindrà lloc del 10 al 13 d'agost

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 8 d'agost de 2023 a les 08:20
Stay Homas, en una imatge promocional. | Stay Homas
Esterri d'Àneu dona aquest dijous, 10 d'agost, el tret de sortida a la seva festa major, que s'allargarà fins al diumenge dia 13. La festivitat comptarà amb un ampli i variat programa d'actes per a tots els públics, amb l'actuació dels Stay Homas, el dissabte a la nit, com a principal atractiu. Pots comprar la teva entrada anticipada per al concert fent clic aquí.

A continuació us resumim, dia a dia, quines són les activitats programades de la Festa Major d'Esterri d'Àneu i els seus respectius horaris.

Dijous 10 d'agost

 
La festa major començarà el dijous a les 11h del matí amb la fira de col·leccionisme de Playmobil al poliesportiu. L'activitat també tindrà lloc a la tarda i s'allargà durant tots els dies de la festa, amb el mateix horari. A les 20h, la pista de la Closa acollirà la cantada d'havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, i on hi haurà rom cremat per a tothom. A les 12h de la nit, començarà el Carnaval d'Estiu al recinte Firal amb Maritrini i Sussicarios i Dj Mondongo per acabar la vetllada.

Divendres 11 d'agost


L'endemà, el pati de l'escola acollirà la festa de l'escuma i jocs d'aigua a partir de les 16:30h. Més tard, a les 19h, l'orquestra La Litoral conduirà el ball de tarda, mentre que a la mateixa hora hi haurà una rua tractorada pel carrer Major, amb la música de Maritrini i Sussicarios, i que començarà des de les piscines del poble. Finalment, a les 23:30h, i després de l'actuació de La Litoral, el ball de nit comptarà amb les millors versions de The Aguateques, mentre que Dj Mondongo actuarà fins que surti el sol.
 

Imatge del correfocs d'Esterri d'Àneu. Foto: Comissió de Festes d'Esterri d'Àneu


Dissabte 12 d'agost


Ja durant el cap de setmana, dissabte a les 11h del matí hi haurà jocs per a la canalla al pati de l'escola. A les 17:30h, s'iniciarà el campionat de botifarra a la placeta d'Agustí, mentre que també començarà un espectacle familiar de danses i cançons amb Miqui Giménez al pati de l'escola, seguit d'una xocolatada. A continuació, a les 19h, començarà la 10a Cursa vertical Crema Gintònics, amb sortida al carrer Major.

Mitja hora després, La Principal de la Bisbal protagonitzarà el gran concert de la festa major, i a les 22h, els Diables de les Valls d'Àneu iniciaran el correfocs, que començarà al pont romànic. A les 23:30h, La Principal de la Bisbal tornarà a oferir el millor espectacle, precedint als Stay Homas, que seran els reis de la nit, mentre que els pallaresos Fugint del Silenci i Dj Mondongo s'encarregaran de tancar el ball durant la matinada.
 

Diumenge 13 d'agost

 
L'últim dia de la festa major comptarà amb la missa de fadrins a les 12:30h, seguida de la inauguració, al solaret de Gassia, d'una instal·lació escultural, el memorial 15 anys sense Edu, Quique i Just. Una hora després, el carrer Major acollirà una ballada de sardanes i balls tradicionals amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

Ja durant la tarda, a les 17h, se celebrarà la final del campionat de Botifarra, juntament amb el 15è Torneig de bitlles Esterri d'Àneu al passeig del Riu. A les 18:30h, hi haurà una sessió de cinema infantil a la quadra de Casa Gassia, mentre que Music Lovers serà l'encarregat de tancar la Festa Major d'Esterri d'Àneu 2023 durant el ball de tarda, que començarà a les 20h.

 Comprar entrades per al concert de Stay Homas a Esterri d'Àneu 2023

Cartell de la Festa Major d'Esterri d'Àneu 2023. Foto: Comissió de Festes d'Esterri d'Àneu


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació