Diumenge, 28 d'abril de 2024
comerç local

El Pallars Jussà ​invertirà gairebé 448.000 euros en un projecte de promoció del comerç local

La proposta conjunta dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur i el consell comarcal ha rebut el vistiplau del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme

Pallars Digital Tremp | 31 de juliol de 2023 a les 10:50
El comerç del Jussà es veura afavorit per diferents accions | Ajuntament de Tremp
El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha resolt la concessió d'un ajut europeu del fons Next Generation per valor de 447.878 euros a la proposta presentada el passat mes de març pels ajuntaments de Trempla Pobla de Segur i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Les tres entitats van acordar presentar un projecte de dinamització i millora del comerç local de la comarca. Les accions i activitats previstes, doncs, repercutiran en el benefici de tot el teixit comercial del Pallars Jussà i compten amb la col·laboració de la resta d'ajuntaments, especialment de la Torre de Capdella i Isona i Conca Dellà.

Aquest finançament cobreix el 100% de les despeses previstes al projecte, que van destinades a resoldre qüestions concretes en diferents àmbits. Entre altres, preveu la creació d'una plataforma digital que faci visible l'oferta comercial de la comarca, el disseny i instal·lació de senyalització comercial als diferents municipis i accions enfocades a la sostenibilitat com una diagnosi sobre reducció de residus i un pla pilot sobre reutilització d'envasos.

Per tal d'aprofundir en els detalls i coordinar la posada en marxa del projecte, es preveu organitzar una sessió de la Taula de Comerç del Pallars Jussà, de la qual en són membres les associacions de comerciants i els ajuntaments vinculats al projecte Fem Pallars, oberta a tots els professionals i empresaris que hi estiguin interessats.

El projecte Fem Pallars, finançat pel programa Treball a les comarques, té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat del Pallars Jussà. Juntament amb el programa Al teu gust aliments del Pallars, està coordinat des de l'Ajuntament de Tremp, i en aquest context promou la cooperació entre les diferents administracions i les empreses i associacions professionals.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació