Diumenge, 28 d'abril de 2024
cultura

Conca de Dalt presenta un cicle d'activitats culturals per als pròxims tres mesos

A partir del 2 d'agost, els diferents pobles del municipi acolliran concerts, xerrades, presentacions i obres de teatre

Pallars Digital Conca de Dalt | 27 de juliol de 2023 a les 09:16
El poble d'Erinyà donarà el tret de sortida al cicle amb un concert de Sergi Estella | Gustau Erill
L'Ajuntament de Conca de Dalt ha presentat Fent Rogle, un cicle d'activitats culturals que tindran lloc durant els pròxims mesos d'agost, setembre i octubre als diversos pobles del municipi. El consistori pallarès vol que la iniciativa es repeteixi anualment, amb la voluntat de crear un "espai de reunió" per als veïns i veïnes dels diferents nuclis.

De fet, en pallarès, rogle significa "rotllana", i l'ajuntament vol incentivar la cohesió social al mateix temps que es gaudeix de les activitats lúdiques, culturals i de difusió on tothom tingui cabuda. En aquest sentit, les diferents propostes, que començaran el dimecres 2 d'agost, seran gratuïtes i obertes a tots els públics.
 
 

Concerts, xerrades, estrelles i teatre


D'entre les propostes culturals destaquen els diversos concerts programats a ErinyàPessonadaPont de Claverol Aramunt, com els de Sergi Estella, l'Ensemble Pyrene o Pep Mula Trio. D'altra banda, l'astrofísic establert a Torallola, Kike Herrero, oferirà dues xerrades sobre l'univers i observacions del cel nocturn a Toralla Claverol.

Així mateix, hi haurà recitals de poesia, la presentació de la mostra Històries i camins amb l'escriptor Pep Coll, o una caminada pel Front del Pallars a càrrec de Manel Gimeno. El teatre tampoc hi faltarà amb dues obres; la primera de Fanga Escènica, i l'altra de l'isonenc Ivan Caelles.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació