Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

Els «clàssics» de futbol del Pallars ja tenen data de retorn

El CF Tremp i el CF Pobla s'enfrontaran de nou el 5 de novembre, mentre que la tornada es jugarà al Pedrasanta el 24 de març

Tomàs Garcia Espot Pallars | 21 de juliol de 2023 a les 12:17
El darrer derbi es va jugar el 20 d'agost de 2022 a la Copa Pirineus | TGE
Després d'un any d'absència, els clàssics del Pallars de futbol ja tenen data de retorn. El CF Tremp i el CF Pobla es veuran de nou les cares a Tercera Catalana arran del descens dels de la capital del Pallars Jussà. La temporada arrencarà el pròxim 17 de setembre, però trempolins i poblatans hauran d'esperar vuit jornades per a enfrontar-se.

El primer xoc tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de novembre, i l'escenari serà el nou Camp Municipal de la Pobla de Segur, estrenat a finals del 2022, i on el Tremp encara no ha posat els peus. Per altra banda, la tornada al Pedrasanta serà el cap de setmana del 23 i 24 de març de 2024.

 
L'últim clàssic en aquest camp es va decantar en favor dels trempolins, que van guanyar 2 a 1 amb gols de Mutu, en el que va ser el primer partit de futbol pallarès narrat en directe per Ràdio Tremp. No obstant això, i malgrat no ser a la lliga, en el darrer any els dos equips sí que s'han enfrontat. Va ser a les semifinals de la Copa Pirineus, on els poblatans van golejar per 4 a 1.
 

Torna la Copa Pirineus

 
D'altra banda, Tremp i Pobla participaran un any més a la Copa Pirineus, el torneig d'estiu que començarà la 6a edició el cap de setmana del 19 i 20 d'agost. En la primera eliminatòria, amb tornada set dies després, els trempolins s'enfrontaran a l'Organyà, que com els de la capital del Pallars Jussà, aquesta temporada han descendit a Tercera Catalana.

Per la seva banda, el Pobla defensarà el títol aconseguit l'any passat contra La Seu d'Urgell, que enguany ha aconseguit mantenir-se a Segona Catalana. La tercera eliminatòria la protagonitzaran dos altres equips de l'Alt Urgell, l'Oliana -campió de Tercera- i el Coll de Nargó, mentre que el FC Rialp serà el gran absent en aquesta edició del trofeu.

Finalment, els tres guanyadors de la primera ronda es disputaran la Copa Pirineus en un triangular que tindrà lloc el 3 de setembre en un terreny de joc encara per decidir. Per la seva banda, els conjunts eliminats en jugaran un altre per decidir el quart, cinquè i sisè lloc del torneig.
 

 Consulta el calendari del grup 15 de Tercera Catalana


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació