Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

Primers moviments a les banquetes de futbol del Pallars: Ramon Ordi, nou entrenador del CF Pobla

Torna a l'equip blanc-i-vermell 15 anys després substituint el figuerolenc Santi Fité, mentre que Albert Segués continuarà al davant del CF Tremp

Tomàs Garcia Espot Pallars | 12 de juliol de 2023 a les 08:37
Ramon Ordi (a la dreta) amb el president del CF Pobla, Ramon Vila | TGE
Amb l'activitat esportiva de vacances, ja han començat els primers moviments a les banquetes dels clubs de futbol del Pallars. El més destacat fins ara és el retorn de Ramon Ordi al CF Pobla 15 anys després. L'històric jugador i entrenador poblatà substitueix el figuerolenc Santi Fité, que després de quatre temporades s'ha acomiadat del club blanc-i-vermell, i encara no té nou equip, tal com ha confirmat a Pallars Digital.

Nascut l'any 1964, Ramon Ordi compta amb una dilatada carrera futbolística a l'esquena. Jugador del Pobla des de principis dels vuitanta, l'any 1994 va penjar les botes per començar a entrenar les categories inferiors del club. L'any 2001 va assumir les regnes del primer equip, amb qui la temporada 2002-2003 va aconseguir la millor temporada de la seva història, assolint el títol de lliga i l'ascens a Preferent Territorial.
 

Ordi va ser un dels artífexs de l'ascens a Preferent la temporada 2002-2003. Foto: Arxiu Estudi 3


Albert Segués continuarà al capdavant del CF Tremp

 
Pel que fa al CF Tremp, des del club confirmen que Albert Segués continuarà dirigint el conjunt de la capital del Pallars Jussà amb l’objectiu d’assolir de nou l’ascens a Segona Catalana. Segués va substituir l’històric Jordi Bacardit amb la temporada passada ja començada, i després d’un mal inici de lliga. Una dinàmica que no va poder revertir, i que va culminar amb el descens dels trempolins a Tercera.
 
Històric entrenador de grans jugadors

Sota les ordres de Ramon Ordi han passat jugadors de gran talent, com Carles Puyol -quan encara era juvenil-, el seu inseparable amic, l'enyorat Javi Pérez, així com el germà de l'excapità del BarçaJosep 'Putxi', entre molts altres. Després de set temporades, a l'inici de la 2008-2009 va acomiadar-se de les banquetes, a priori de manera definitiva.

Amb el seu "inesperat" retorn, doncs, el CF Pobla vol començar a marcar el ritme de la pròxima campanya, i intentar refer-se de la 2022-2023, on l'equip va protagonitzar un final força millorable. La primera prova de foc serà la Copa Pirineus, que arrencarà el cap de setmana del 19 i 20 d'agost contra La Seu d'Urgell.

Ramon Ordi (a dalt, quart per l'esquerra), amb el germà gran de Carles Puyol, l'any 1993. Foto: Arxiu Estudi 3

 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació