Dissabte, 27 d'abril de 2024
Corporatiu

Pallars Digital torna a registrar al juny unes xifres d'audiència històriques

El diari de les comarques pallareses ha sumat 61.653 usuaris únics, la segona millor audiència mensual dels seus 10 anys de vida

Jordi Ubach Llorens Pallars | 5 de juliol de 2023 a les 12:00
Un periodista del diari redactant una notícia | PD
Pallars Digital continua batent rècords. Tres mesos després d'assolir la tercera millor audiència mensual de la seva història amb 54.825 usuaris únics, i al cap d'un mes de registrar la segona millor xifra mensual, aquest passat mes de juny el diari de les comarques pallareses ha sumat 61.653 usuaris únics, una dada que només ha superat en una ocasió en tota la seva història. Va ser, concretament, amb l'esclat de la pandèmia de la Covid-19, un episodi que va generar un elevat interès informatiu.


El d'aquest juny, doncs, és el segon millor registre mensual d'ençà que el diari de les comarques pallareses es va fundar fa 10 anys. El rècord històric es va assolir el març de 2020, quan es van registrar 91.757 usuaris únics. En tercer lloc queda el mes de maig d'enguany, amb els seus 61.386 usuaris únics.


Si es posa el focus en el nombre de visites, les xifres del mes que hem deixat enrere també són excepcionals. En tot el mes de juny el diari Pallars Digital ha sumat 144.953 visites, unes dades que es tradueixen en una mitjana de 4.832 visites al dia. Aquestes xifres d'audiència, auditades per l'OJD, continuen consolidant el diari com a referent informatiu a les comarques pallareses.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació