Diumenge, 28 d'abril de 2024
turisme

El Pallars Jussà construirà una via ferrada familiar a Terradets

El consell comarcal ha tret a licitació la instal·lació del circuit, que serà de dificultat baixa i anirà ubicat a la paret de les Arcades

Pallars Digital Llimiana | 5 de juliol de 2023 a les 08:36
La paret de les Arcades, al fons, just a tocar de l'embassament de Terradets. | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha convocat la licitació per a l'adjudicació de l’obra per instal·lar una via ferrada a la paret de les Arcades, a l'embassament de Terradets. Es tracta d'uns treballs que s'inscriuen en l'operació de Foment del Patrimoni natural d'interès turístic al Pallars Jussà, finançada amb fons Feder.

Aquesta acció consisteix en la instal·lació d’una via ferrada de baixa dificultat a l’entorn de l’embassament, recomanable per a famílies i persones inexpertes. Alhora, permetrà la descoberta d’aquest espai des d’una perspectiva diferent.
 
L’actuació compta amb un pressupost amb IVA de 34.833,20 euros cofinançats entre els fons Feder, la Diputació de Lleida, els ajuntaments de la comarca i el mateix Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Les empreses que vulguin optar a aquesta adjudicació disposen fins al 10 de juliol per presentar les seves ofertes econòmiques, amb un termini d'execució de cinc setmanes. A més, per a poder participar en el procés de selecció, les empreses sol·licitants hauran d'acreditar solvència professional presentant la seva experiència en vies ferrades o instal·lacions similars en els darrers anys.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació