Dissabte, 27 d'abril de 2024
esports

El «Pep Summer Camp» arrenca la 3a edició a Rialp amb 600 inscrits

El campus de futbol de Pep Guardiola es consolida amb participants internacionals i per primera vegada tindrà tres torns

Pallars Digital Rialp | 28 de juny de 2023 a les 11:10
Els primers 200 nens i nens durant l'estrena del campus, el passat diumenge | Ajuntament de Rialp

El Pep Summer Camp, el campus de futbol de Pep Guardiola, ha començat aquest passat diumenge a Rialp la seva 3a edició, que s'allargarà fins al 15 de juliol amb un total de 600 inscrits. Enguany comptarà per primera vegada amb tres torns, el primer dels quals finalitzarà l'1 de juliol. Els primers 200 nens i nenes de 6 a 17 anys ja han pogut realitzar els entrenaments al camp municipal Jaume Bonell.

El campus de l'entrenador català es consolida després de les dos primeres edicions, i en aquesta ocasió també ha atret talent internacional. Entre les promeses que hi participen també hi ha joves futbolistes provinents d'Anglaterra i de l'Amèrica Llatina. Una mostra de com Pep Guardiola i el seu estil transcendeixen fronteres.
 


En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha assegurat que estan "molt contents" que el municipi torni a acollir el campus, i que la valoració és "més que positiva". "És un reconeixement a l'esforç de l'ajuntament per les instal·lacions de primer nivell que tenim", explica Sabarich.
 
En aquest sentit, l'alcalde ha reivindicat la "tradició futbolística" del municipi, que compta amb un equip amateur, l'escola de futbol i el conjunt de veterans, que desenvolupen la seva activitat durant tot l'any. A més, ha destacat la importància d'aquest campus de primer nivell per als joves de la comarca, molts dels quals també hi participen.

Al mateix temps, apunta que l'esdeveniment "ajuda a posicionar Rialp" pel que fa als valors de l'esport i també a escala turística, i ha posat èmfasi en la publicitat i l'impacte mediàtic que comporta la figura de l'entrenador de Santpedor. "És brutal, especialment aquest any que ha guanyat el triplet". Si bé l'alcalde encara no pot avançar si el Pep Summer Camp repetirà l'any que ve a Rialp, explica que "per part nostra, mentre que ells vulguin, hi podran estar".
 
Els següents torns tindran lloc del 2 al 8 de juliol, i del 9 de juliol al 15 de juliol. Els nens que ho desitgin, a més, poden participar en dos torns. Tot plegat, en un entorn privilegiat, amb les instal·lacions de l'Hotel Condes del Pallars, gestionat per Rosa dels Vents, que un any més són l'escenari on els participants passaran la seva estada.

Així mateix, el campus torna a disposar d'unes instal·lacions esportives "de primer nivell": el camp municipal, una pista de futbol 7 i dues de futbol 5. A banda dels dos entrenaments diaris, també es realitzaran un torneig durant les tardes i les nits: la Pep Summer Cup, una Champions League entre tots els participants del campus i que es dividiran en diferents equips en funció de les seves respectives edats. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació