Dijous, 25 d'abril de 2024
contingut patrocinat

PallarsActiu celebra la 8a Trobada Pallaresa amb la ponència de Josep Maria Orteu i un «networking»

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 13 de juny, a les 19h al restaurant La Masia d’Esplugues i les inscripcions finalitzen el divendres 9

Pallars Digital Pallars | 6 de juny de 2023 a les 07:50
Cartell de la Trobada Pallaresa d'enguany | Pallars Actiu
Aquest 2023, coincidint amb el 10è aniversari de PallarsActiu, l'entitat presenta la 8a edició de la Trobada Pallaresa per tornar a impulsar un format ampli, participatiu i integrador amb l’objectiu de reunir presencialment en un sopar de networking amb una nova ponència a càrrec del Sr. Josep Maria Orteu, conseller delegat i CEO d’Argal, nascut a la Vall Fosca. 

La jornada pretén convocar agents del teixit econòmic i cultural dels Pallars per facilitar-ne el contacte i buscar noves oportunitats i sinergies entre empreses i atansar les seves ambicions a les administracions públiques, així com donar a conèixer els projectes en que treballa actualment PallarsActiu.

L’acte se celebra amb el compromís de no perdre l’esperit d’agrupar autoritats, empreses i altres iniciatives i projectes amb un objectiu comú: l’estima pels Pallars i una voluntat ferma de seguir treballant plegats per a fer-ne un territori millor. 

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 13 de juny, a les 19h al restaurant La Masia d’Esplugues, a les Esplugues de Llobregat de Llobregat, de Cal Blay, qui s’encarregarà del sopar que, enguany, inclou productes agroalimentaris dels Pallars.

El termini d’inscripció finalitza el divendres 9 de juny. Les inscripcions, que es poden realitzar seguint aquest enllaç, seran confirmades i tramitades per ordre de recepció fins assolir l’aforament total del local.

Ens agradaria molt comptar amb vosaltres, pel que us animem a inscriure-us i fer extensiva aquesta invitació a aquelles persones que cregueu que estarien encantades en fer lligams pels Pallars.

Aquest 2023, apropem el Pallars a l’àrea metropolitana: fem PallarsActiu, fem Pallars.


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació