Divendres, 19 d'abril de 2024
obres

El Consell del Jussà destina 265.000 euros a millores tècniques i energètiques dels seus edificis

La inversió s'ha distribuït en diferents actuacions a l'Epicentre, la seu del consell, la deixalleria comarcal i l'edifici de serveis del carrer Pau Casals

Pallars Digital Tremp | 31 de maig de 2023 a les 09:18
Imatge de l'auditori de l'Epicentre, on s'han realitzat diverses actuacions | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha destinat 265.000 euros per reformar diverses dependències comarcals per millorar de la seva eficiència energètica. La inversió, provinent del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) s’ha distribuït en diferents actuacions a l’Epicentre, la seu del consell, la deixalleria comarcal i l’edifici que aplega diferents serveis del consell, ubicat al carrer Pau Casals.

Una de les primeres accions que ja s’ha executat ha estat la construcció d’una cabina tècnica a l’auditori de l’Epicentre que tindrà la funció de centralitzar tots els comandaments audiovisuals. També s’han substituït tots els fluorescents de l’edifici per llums LED, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica, i se substituiran els termòstats per millorar el control de la climatització. Finalment, es millorarà la sonorització de les sales d’actes i de diferents sales expositives de l’Epicentre.

Altres obres que s’han dut a terme han consistit en la substitució de les antigues finestres de fusta per unes altres d’alumini amb els aïllaments corresponents en l’edifici de serveis que el consell té al carrer Pau Casals. També a la deixalleria s’han adequat uns vestuaris per als treballadors del servei de recollida d’escombraries.

Així mateix, part dels recursos han servit per dur a terme diverses actuacions de manteniment preventiu per tal de minimitzar els costos derivats de reparacions  o avaries imprevistes. Aquests treballs, dirigits exclusivament a inversions en béns de titularitat comarcal, s’han executat les darreres setmanes donat que el període per la seva justificació finalitza el pròxim 30 de juny. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació