Diumenge, 28 d'abril de 2024

Conferències d'esport i salut per preparar la 5a Caminada de Carenes del 12 d'abril

La Doctora Gozzi, David Riba i Lluís Til, van donar les claus sobre la relació entre esport i salut

Pallars Digital 17 de març de 2014 a les 10:56
La sala de plens de l'Ajuntament de Tremp va acollir el passat dissabte a la tarda la xerrada de tres especialistes en medicina esportiva, emmarcada dins la preparació de la 5a edició de la Caminada de Carenes.
 
La Doctora Gozzi, de l'Hospital del Pallars, va basar la seva conferència en les factures d'estrés. Els assistents també van poder escoltar el metge de família i urgències de l'Hospital del Pallars, David Riba, que va donar les claus sobre com preparar la caminada de Carenes, un esdeveniment que creix any rere any.
 
El conferenciant estrella, però, va ser el Doctor Lluís Til, traumatòleg del CAR de Sant Cugat i del FC Barcelona. Til, que va viure i treballar durant tres anys a Tremp, va parlar sobre la medicina en els esports de resistència. 
 
La xerrada va servir de preparació per a la 5a edició de la Caminada de Carenes, que tindrà lloc el proper 12 d'abril. Amb un recorregut de 54,5 quilòmetres, 2.360 metres d'ascensió acumulada i 2.746 metres de descens acumulat, la Caminada de les Carenes es fonamenta en la unió d'El Pont de Suert i Tremp mitjançant un camí tradicional, recuperat per les corporacions locals d´ambdós municipis. La marxa està inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor