16 d'abril de 2024

Tremp escalfa motors pel debat electoral amb més candidats de la seva història

El cara a cara organitzat per Pallars Digital tindrà lloc a l'Espai Cultural La Lira aquest dissabte a les 19 h

Pallars Digital Tremp | 20 de maig de 2023 a les 10:25
Imatge del debat electoral de Tremp celebrat l'any 2015 | PD
Tremp ja ho té gairebé tot a punt per acollir el debat electoral amb més candidats de tota la seva història. Després de l'èxit del cara a cara a Sort aquest dijous, l'Espai Cultural La Lira reunirà aquest dissabte a les 19h els representants de cinc de les set formacions que aspiren a governar el municipi més gran de Catalunya.

 
Al debat, moderat pels periodistes Jordi Ubach i Tomàs Garcia, s’hi ha convidat sis candidats a l'alcaldia: Sílvia Romero (Compromís), Maria Pilar Cases (ERC), Quim Delgado (Junts), Pep Fillat (Ara Tremp), Susana Torrejón (PP) i Diego Palomares (Sumem).
 

Cartell del debat electoral de Tremp. Foto: Pallars Digital

 
L'acte tindrà l'entrada lliure, tot i que l'assistència estarà limitada a l'aforament de la sala, amb preferència pels subscriptors de Pallars Digital, que tindran l'oportunitat de reservar fins a dos places per assistir a l'esdeveniment. L'obertura de portes del recinte s’efectuarà una mitja hora abans de l’inici de l’esdeveniment, a les 18:30h. L'acte, a més, serà emès en directe per Ràdio Tremp.

El debat a Tremp, com també el de Sort, compta amb el patrocini del Talarn Music Experience, Tramver i Seipro. Tots dos esdeveniments permetran als veïns i veïnes de les dos capitals de comarca pallareses conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables pocs dies abans de la celebració de les eleccions. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació